Om

Arvid Bentsen er født i 1948, samme året som Israel ble gjenopprettet som en stat.

Han vokste opp med bakgrunn i Indremisjonen (nå Normisjon) i Mandal. Studerte kristendom ved Staffelsgate i Oslo, og har siden da reist i ca. 33 år som forkynner. Først 9 år for Karmel og i ca.22 år for Internasjonale Kristne Ambassade  Jerusalem, norsk avdeling.

Arvid har talt i de fleste menighetssammenhenger og er en av Norges mest etterspurte forkynnere. Hans kall er spesielt knyttet til temaet Israel og det profetiske ord.

I 2012 begynte Arvid å reise for seg selv.

I løpet av de senere årene har hans undervisning blitt spredt over hele landet via cd-permer og det er til nå solgt ca. 125.000 bibeltimer. Disse seminarene er nå lagt ut på vår hjemmeside her.

Arvid besitter stor innsikt i Bibelen og det profetiske ord. Han har også meget god innsikt i verdenshistorien og verdenspolitikken. Han er en meget engasjert forkynner og hans undervisning maner Guds folk til å stå opp for Israel, både som land og folk.
Arvid har også bodd og vært reiseleder i Israel en rekke ganger og kjenner landet og folket på en spesiell måte.

I januar 2015 blir Arvid såkalt ”pensjonist”, men har ikke tenkt å slutte å reise av den grunn. Han brenner for sitt kall og så lenge der er liv og helse i han, vil han reise rundt med sitt budskap.
I dag er han med og støtter arbeidet i en messiansk menighet,  Jerusalem Assembly House of Redeminor på Talpiyot og Home of Jesus the King Church i Nasareth.

 

 

Arvid Bentsen

 

 


På grunn av EU-regler er vi nødt til å opplyse om bruk av cookies (informasjonskapsler). Les mer om dette her.